Home Teen Universe Festival

  Teen Universe Festival

  124
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 10 mei 2024
  19:00 - 23:45

  Locatie
  bij Stuyvezand

  Categorieën Geen Categorieën


  Teen Universe Festival

  (Bron/foto: Zundert Breed)

  Jongeren die vanaf hun 14e jaar een echte festival ervaring opdoen?

  In Zundert kan het op vrijdag 10 mei tijdens:

  Daar wordt een grote festivaltent namelijk omgedoopt tot feestpaleis voor jongeren vanaf 14 jaar. Uiteraard compleet met een vette lichtshow en andere speciale effecten!

  On stage staan landelijk en regionaal bekende artiesten en dj’s zoals ALLESSIO de MARTINO, JOYLIANA, MATT ARDEO en OM3N. De avond wordt spectaculair afgesloten met een POWER HOUR!

  TEEN UNIVERSE, de naam zegt het al. Voor de tiener is hier alles in één te vinden!

  “Binnen ons evenement kunnen de jongeren op een veilige weg kennismaken met een festival ervaring”

  En dat deze ruimte geboden wordt aan deze doelgroep, is volgens de organisatie hard nodig. Er is te weinig te doen voor deze doelgroep. Er zijn een minimaal aantal concepten in Nederland die inspelen op deze generatie jongeren. Teveel blijven zij daardoor thuis. Sociaal contact wordt dan een groot gemis. Daarbij kunnen ze ook niet op veel plaatsen terecht, al zeker niet om te stappen, laat staan om dit op festival schaal te doen.

  Juist voor deze doelgroep is het belangenrijk om te blijven ontdekken, wie ze zijn, waar hun interesses liggen, en om nieuwe contacten op te doen. Een evenement werkt verbindend!

  Uiteraard is er deze avond naast de organisatie en personeel ook beveiliging en EHBO aanwezig, het enige wat niet aanwezig is: alcoholhoudende drank. Iedereen vanaf 14 jaar en ouder is welkom. Let op er wordt totaal geen alcohol verstrekt!

  Kaartjes zijn online te verkrijgen via www.zundertsfeestweekend.nl en kosten €10 per stuk.

  De avond duurt van 19:00 en duurt tot 00:00. Het festival terrein is ook met het OV goed te bereiken. Met de bus vanaf Breda pak je lijn 115, en stap je op de bushalte Stuivezand precies voor de deur uit!