Open dag Vogelrevalidatiecentrum Zundert

Op zondag 6 oktober 2024 openen wij onze deuren voor een open dag! Kom een kijkje nemen achter de schermen van ons revalidatiecentrum en ontdek hoe wij zieke en gewonde vogels en andere wilde dieren helpen.

Fancy Fair Feestweekend Rijsbergen

(Bron/foto's: Fancy Fair Feestweekend Rijsbergen) Noteer in je agenda! Fancy Fair Rijsbergen5 oktober 2024Op zaterdag middag de truckersrit plaatsvinden. Vanaf 11.00 zal de Koutershof open zijn.Aansluitend...

Openingstijden Alfons Ijscreaties

Openingstijden Alfons ijscreaties Breedschotsestraat 4 Rijsbergen
raadhuis zundert

Openbare vergadering de Ronde

Locatie van de vergaderingen is ons raadhuis én de aanvangstijd is 20.00 uur. Je kunt de vergadering volgen vanaf de publieke tribune.

Nationale Burendag

In de Gemeente Zundert werd afgelopen zaterdag ook aandacht gegeven aan de Nationale Burendag. Op verschillende plekken waren buurtbewoners gastvrij en ontvingen de buren. Zo ook bij het COA de Krabbenbossen.

Bridgeclub Rijsbergen

Bridgeclub Rijsbergen organiseert voor de wintermaanden vrije bridge op de donderdagmiddag .Ook zonder bridgepartner ben je welkom.

Vincent van Gogh is onlosmakelijk verbonden met Zundert

Vincent van Gogh is onlosmakelijk verbonden met Zundert. Hier bracht hij zijn jeugd door en ontdekte hij de natuur en het landschap dat een blijvende invloed had op zijn werk.

Theater Zundert

Corso is weer voorbij, de dagen worden korter en het buiten wordt het weer wat guurder... De herfst is begonnen! Een mooi moment om het theater weer op te zoeken.
Rijsbergen Digitaal