Openen doe je zo

Ben jij nieuwsgierig naar de wereld van signing, branding en marketing? Kom dan tussen 12:00 en 17:00 naar onze open dag!

Wandelen met leefALSlilli in strijd tegen ALS

Op zondag 13 oktober 2024 houdt stichting leefALSlili voor de tweede keer het wandelevenement wandelALSlili. Met het wandelevenement zamelt de Zundertse stichting geld in voor stichting ALS Nederland.

Kinderboerderij de Leijhoeve

Vanaf nu gaan de wintertijden weer in bij de brasserie. Dit betekent dat wij elke dag tot 16.00 uur geopend zijn.
Logo Zundert Breed

Een geweldige rit in de vrachtwagen en volop feest in de Koutershof

Afgelopen zaterdag was het de trucker rit waarmee de Fancy Fair begon. Door heel Zundert gingen de 70 vrachtwagens met de speciale passagiers kis kras door de gemeente. Het feest weekend begint altijd met deze truckerrit.

Alzheimer Café Zundert op donderdag 10 Oktober 2024

(Bron/foto: Zundert Breed - Alzheimercafe) Het volgende Alzheimer Café Zundert is op donderdag 10 oktober. Notaris Monique Rombouts komt u informeren wat u het best kunt...
raadhuis zundert

Altijd al een kijkje willen nemen in de Zundertse politiek?

Heb jij waardevolle ideeën voor de Zundertse samenleving? Wil je ontdekken of er een politiek talent in jou schuilt? Of heb je altijd al willen weten hoe de lokale politiek werkt?

De Moerkenhoeve, plantenverkoop aan straat

Plantenverkoop aan straat en nog veel meer!
raadhuis zundert

Herdenking Vloeiweide

Onder zeer grote belangstelling is gisteren de verschrikking herdacht op de Vloeiweide. Een jaarlijkse herdenking. Allereerst was er een dienst in de St. Bavokerk. Om 12 uur was er een stille tocht richting het oorlogsmonument.
Rijsbergen Digitaal