Buurtsportcoach Zundert

(Bron/foto: Buurtsportcoach Zundert)

𝟎-𝟏𝟎𝟎 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦 𝐙𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫𝐭 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐞𝐧 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐮𝐫

Sjors Sportief en Creatief breidt uit!
Vanaf nu gaat Sjors Sportief en Creatief over in het 0-100 platform Zundert Sport en Cultuur.
Zundert Sport en Cultuur is dé vindplaats voor sportieve, creatieve en sociale activiteiten binnen de gemeente Zundert. De gemeente Zundert moedigt alle inwoners, van jong tot oud, aan om mee te doen.
Dit door inwoners op een laagdrempelige – en vaak gratis – manier kennis te laten maken met het cultuur- en beweegaanbod in de gemeente Zundert.

Zundert Sport en Cultuur is een vervolg op de succesvolle stimuleringsprojecten Sjors Sportief en Sjors Creatief, waarbij kinderen de kans krijgen om vrijblijvend creatieve en sportieve activiteiten te ontdekken.

𝐖𝐢𝐥 𝐣𝐢𝐣 𝐨𝐨𝐤 𝐥𝐚𝐭𝐞𝐧 𝐳𝐢𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐥𝐤 𝐚𝐚𝐧𝐛𝐨𝐝 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐯𝐞𝐫𝐞𝐧𝐢𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐞 𝐛𝐢𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐞𝐟𝐭?

Vanaf nu kun je alle activiteiten aanmelden op www.zundertsportencultuur.nl. Dit werkt hetzelfde als het aanmelden van activiteiten bij Sjors Sportief en Creatief. Mocht je al een account hebben voor Sjors Sportief en Creatief, dan kun je dit account gebruiken. Je kunt zowel je structurele activiteiten, als eenmalige activiteiten aanmelden op de website.

Aangemelde activiteiten zullen vervolgens op het platform Zundert Sport en Cultuur te vinden zijn.

𝐀𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞𝐢𝐭𝐞𝐧𝐠𝐢𝐝𝐬 𝐬𝐞𝐧𝐢𝐨𝐫𝐞𝐧

In oktober wordt het platform officieel gelanceerd. Hierbij wordt ook een activiteitengids uitgebracht voor de doelgroep senioren. Zorg daarom dat je op tijd aan de slag gaat met het aanmelden van je activiteiten. Wil je dat je activiteiten meegenomen worden in de activiteitengids, meld de activiteiten dan aan vóór 29 augustus 2024.

Meld jij ook je sport- en cultuuractiviteiten aan? Samen maken we er een succes van!

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de Buurtsportcoaches via: info@buurtsportcoachzundert.nl