(Bron/foto: Politie Basisteam Weerijs)

Man met hamer berooft tandarts van Rolex

Dinsdagochtend 2 juli werd een tandarts aan de Haagweg beroofd. Een man deed zich voor als patiënt en eiste, onder dreiging van een hamer, de zilveren Rolex Daytona van de tandarts. Hij ging er vandoor op een scooter. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie is hard op zoek naar getuigen!

Signalement van de dader:

Donkergetinte man

– ongeveer 28 jaar

– 1,95 meter lang

– slank postuur

– Kort donker haar

– Blauwe regenjas, donkergrijze joggingbroek, sportschoenen

Rond 11.30 uur liep de dader de wachtruimte binnen, nadat hij als nieuwe patiënt een afspraak had gemaakt vanwege kiespijn. Hij meldde zich bij de balie en nam vervolgens plaats. Kort daarna mocht hij met de tandarts meelopen naar de behandelruimte. Hier haalde de man ineens een hamer tevoorschijn en bedreigde de tandarts. Hij eiste zijn zilveren Rolex type Dytona en ging er vervolgens vandoor. Het slachtoffer volgde de dader zag hem wegrennen richting de Verbeetenstraat. Hier sprong de dader bij iemand achterop een kleine, donkere scooter en reed weg richting de Scheldestraat. De politie startte direct een onderzoek. Agenten hielden een buurtonderzoek en kijken naar mogelijke camerabeelden in de omgeving.

Heb je iets gezien? Of weet je waar de zilveren Rolex Daytona nu is? Misschien heeft je cameradeurbel iets vastgelegd. Bel met de politie op 0900-8844 of WhatsApp naar 06-1220 7006. Anoniem bellen kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. Gebruik procesnummer 2024165873 voor een snelle afhandeling. Lees hier meer en laat via het tipformulier je tip achter

https://www.politie.nl/…/08-man-met-hamer-berooft…

Deel dit bericht om de dader te vinden! 🙏#Breda#Overval#Rolex#Politie#GetuigenGezocht