(Bron/foto: Zundert BreedLeef ALS lilli)

Zondag 13 oktober verzamelden bijna 400 wandelaars zich bij de bouwplaats van buurtschap Veldstraat om te gaan wandelen in de strijd tegen ALS. Dankzij de wandelaars en sponsors werd €3.000- opgehaald. Deelnemers konden kiezen uit een fotopuzzeltocht in de omgeving van de Assortimentstuin en moesten de code van de kluis kraken. De gevorderde wandelaars gingen op pad in de omgeving van De Moeren met een uitdagende route van 15 km.

Dit was de tweede editie van wandelALSlili. En gelukkig verschenen zowel bekende áls nieuwe gezichten aan de start. Het was heerlijk wandelweer en de deelnemers gingen opgewekt van start. Zowel voor de lange route als de speurtocht was onderweg een rustpunt ingericht met een kleine versnapering. De winnaar van speurALSlili is Eline. Zij heeft de code gekraakt en ontvangt een prijs van Lilian.

De organisatie is blij met deze mooie opbrengst van voor het goede doel. Eerder dit jaar haalde Boerendart ook een bedrag op en doneerde dit aan stichting leefALSlili. In november overhandigt Lilian een cheque aan de landelijke Stichting ALS tijdens de jaarlijkse dag voor lotgenoten.

Lilian, haar gezin en alle vrijwilligers van de stichting leefALSlili zijn super trots dat ook dit jaar weer zoveel deelnemers aan de start verschenen. Via deze weg bedanken wij buurtschap Veldstraat, onze sponsors, deelnemers, familie, vrienden en iedereen die voor of achter de schermen heeft meegedacht of meegeholpen. Een nieuw Zunderts wandelevenement kan toegevoegd worden aan de jaarlijkse wandelkalender! Dus houd onze website en socials in de gaten om op de hoogte te blijven.

Een laatste tip: zoek je nog een leuk decembercadeautje? Misschien is het kindervoorleesboek Lama Luna iets voor jou? Lilian heeft het boek zelf gemaakt. Voor €9,95 koop je het via dezelfde website www.leefalslili.nl druk op de knop ‘lama luna’.