(Bron/foto’s: gemeente Zundert)

Supermarkt Van Bedaf in Achtmaal mag zich officieel Hofleverancier noemen. Christ-Jan en Kara van Bedaf, eigenaren van de supermarkt, ontvingen de oorkonde, horende bij het Predicaat Hofleverancier, eerder vanmiddag uit handen van burgemeester Joyce Vermue.

Het Predicaat Hofleverancier wordt toegekend aan bedrijven die een vooraanstaande plaats innemen in de gemeenschap en daarnaast 100, 125 (of een veelvoud van 25) jaar bestaan. Supermarkt Van Bedaf bestaat dit jaar dus 125 jaar én over die belangrijke rol binnen de gemeenschap Achtmaal is volgens burgemeester Vermue geen enkele twijfel:

‘De familie Van Bedaf is maatschappelijk zeer betrokken. Om te beginnen ondersteunt supermarkt Van Bedaf verschillende evenementen en verenigingen in het dorp. Daarnaast is de supermarkt van onschatbare waarde voor het dorp Achtmaal: zij reiken inwoners de helpende hand, letterlijk en figuurlijk. Bijvoorbeeld door mee te lopen naar de auto met boodschappen, maar ze vervullen ook een maatschappelijk signalerende rol’.

Supermarkt Van Bedaf, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!

Lees verder op onze website ➥ https://obi41.nl/yc52x3a8.