Home Jeroens Clan

  Jeroens Clan

  154
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 6 oktober 2023
  20:30

  Locatie
  in de Koutershof

  Categorieën Geen Categorieën


  (Bron/foto: Theaterzundert.nl)

  Vrijdag 6 oktober: Jeroens Clan

  Koutershof Rijsbergen

  Aanvang 20.30 uur

  Tickets & Info: TheaterZundert.nl

  De Brabantse cabaretgroep Jeroens Clan bestaat uit Bram Kroon, Jip de Poorter en Matthias Tuns. Al vanaf de brugklas staan ze samen op het podium. Ze brengen grappige, intelligente en scherpe sketches en liedjes die elkaar in rap tempo opvolgen.

  In hun nieuwe voorstelling maakt Jeroens Clan korte metten. Hele. Korte. Metten. Of ja, niet héle korte metten, maar ook zeker niet te lang. Metten die in ieder geval aan de korte kant zijn. Dat soort metten. Die maken ze. Zeer waarschijnlijk.

  Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ komt cabarettrio Jeroens Clannu met ‘Korte metten’. Een avondvullende voorstelling vol snelle scènes, rauwe liedjes en nietsontziende grappen. Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter maken op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek op de eerste rij. Huilen doen ze thuis wel.

  De pers over Jeroens Clan:

  “Het drietal geeft een dramaturgisch interessante, vernieuwende draai aan dat mensonterende cabaret, zoals dat van Hans Teeuwen en Theo Maassen.” – Theaterkrant

  “Een bijzondere combinatie van grofgebektheid en onzekerheid […] waarmee ze een eigen geluid toevoegen aan het cabaretlandschap.” – Leidsch Dagblad

  “Het cabarettrio maakte een strak gemonteerd programma met een inhoudelijk interessant uitgangspunt.” – NRC Handelsblad