Home Zlto Jongeren avond Zundert-Rijsbergen

  Zlto Jongeren avond Zundert-Rijsbergen

  228
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 29 september 2022
  18:00 - 21:00

  Locatie
  Zundert

  Categorieën Geen Categorieën


  Bron/foto: Zlto Zundert-Rijsbergen)

  Op donderdag 29 september organiseren we een avond speciaal voor jonge ondernemers en jongeren met interesses in de agrarische sector (tot 35 jaar). Deze avond bestaat uit twee onderdelen; een rondleiding bij Ardo en we gaan in gesprek met Sjaak van der Tak.

  Programma:

  Rondleiding bij Ardo BV

  18:00 – 20:00 uur

  Een rondleiding en uitleg door een medewerker van Ardo. Let op!: het dragen van veiligheidschoenen is verplicht tijdens het bezoek aan dit bedrijf.

  De rondleiding is op het adres: Beekzicht 13, 4881 GM, Zundert.

  In gesprek met Sjaak van der Tak

  20:30 – 23:00 uur, vanaf 20:00 uur inloop

  Is het mogelijk om over 30 jaar nog boer of tuinder te zijn? Welk talent moet je dan in huis hebben? En wat zijn de uitdagingen? Bij Hoeve Klein Zundert zal Sjaak van der Tak (voorzitter LTO Nederland) met jullie in gesprek gaan en iets vertellen over zijn dagelijkse werkzaamheden voor onze vereniging. Hij is benieuwd wat onze toekomstige agrarische ondernemers bezig houdt, hoe zij de toekomst zien en wat jullie verwachtingen van ZLTO zijn. Jullie kunnen tevoren bij het aanmelden vragen insturen, waar hij dan op in kan gaan. Het wordt een interactieve avond waarbij we met vragen, discussies enz. een goede dialoog kunnen voeren.

  Na afloop kunnen we nog even naborrelen. Afsluiting van de avond om 23.00  uur.

  Het adres van Hoeve Klein Zundert is: Klein Zundertseweg 13,4882 BE, Zundert.

  In verband met de organisatie bij Ardo, verzoeken wij jullie om je aan te melden voor 20 september via onderstaande aanmeldbutton.

  Als je de rondleiding overslaat en om 20:00 uur de avond met ons vervolgt, is het ook handig om aan te melden, zodat wij weten hoeveel personen we kunnen verwachten. Je kunt bij de aanmelding tevens je vraag voor Sjaak van der Tak doorgeven.

  Mocht je vrienden/kennissen/collega’s hebben, die ook interesse hebben in deze avond, dan zijn zij van harte welkom. Maar laat ze zich van te voren wel even aanmelden!

  We hopen op een mooie opkomst!

  ZLTO Afd.  Zundert-Rijsbergen

  Meldt je aan via de volgende link: https://www.zlto.nl/…/jongerenavond-zlto-afdeling…

  Facebook evenement

  Vorig artikelWim Daniëls in de Koutershof
  Volgend artikelHalloween Krijsbergen