Ga op vrijdag 28 mei tijdens “NLdoet” aan de slag op Avoord-locaties De Willaert in Zundert of op Rijserf in Rijsbergen: wij gaan de tuinen zomerklaar maken en gezellig wandelen met bewoners!“NLdoet” is een initiatief van het Oranjefonds en de grootste vrijwilligersactie van Nederland.
Om ervoor te zorgen dat de tuinen op beide locaties er deze zomer picobello bij liggen en de bewoners er goed van kunnen genieten, gaan we buiten aan de slag. Er is van alles te doen, zoals bankjes schoonmaken en paden en perken netjes maken.
Daarnaast gaan we ook wandelen met een aantal bewoners. Kunt u een rolstoel duwen en houdt u ook van een praatje? Help gezellig mee!Bij De Willaert gaan we in de ochtend van 09:30 – 12:30 uur aan de slag.

Aanmelden kan via https://www.nldoet.nl/…/tuinwerkzaamheden-en-gezellig….Op Rijserf staat de NLdoet-actie in de middag van 13:30 – 16:30 uur op het programma.
Aanmelden kan via https://www.nldoet.nl/…/zomerklaar-maken-van-binnentuin….Samen zorgen we voor een prachtige en opgeruimde tuin en tevreden bewoners die lekker buiten geweest zijn.

(Bron/foto: Zundertbreed-Nldoet.)