Samen Zundert is een initiatief van de gemeente Zundert. Samen Zundert biedt inwoners, organisaties en instellingen de mogelijkheid om in een vroeg stadium mee te denken of doen met plannen en ideeën. Zo zijn er onder andere mogelijkheden om te reageren, te stemmen of een voorkeur kenbaar te maken.

Achter de schermen van Samen Zundert werken inwoners(organisaties) en de gemeente samen om plannen voor de gemeente Zundert een stapje verder te brengen. 

We vinden de betrokkenheid van onze inwoners belangrijk. Hierdoor willen we alle mogelijkheden gebruiken om onze inwoners te betrekken bij plannen en/of projecten. We willen onze inwoners ook een podium bieden om hun initiatief te delen. Samen Zundert maakt het mogelijk dat we samen de gemeente Zundert maken en aantrekkelijk houden.

Samen Zundert

(Bron/foto: gemeente Zundert)