Dit jaar zal de 13e editie plaatsvinden van de Van Goghloop Zundert.
Vanwege alle omstandigheden zal het dit jaar anders zijn dan normaal. Toch wilden wij dit jaar niet weer stil zitten en zijn wij met een alternatief gekomen: Een digitale Wedstrijdloop.
Het evenement loopt van 5 juni t/m 12 juni. Hierdoor kan iedereen meedoen wanneer het haar/hem uitkomt!

Dit jaar zijn de mogelijkheden wat beperkt tot de 5 en de 10 Kilometer. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om mee te doen met de Van Goghloop Wandeling (mits 10 kilometer gelopen). De deelname hiervoor is volledig gratis! Ook is er geen startplaats gekozen dit jaar om groepsverband te voorkomen. Je kan overal starten waar je wilt.
Daarnaast zal er ook geen voorinschrijving plaatsvinden.

Alles zal zoveel mogelijk digitaal worden gedaan met een App genaamd Strava. In deze app kan je je resultaten voor een wandeling of hardlopen opslaan. Ook kan je dit eventueel delen in de Special groep voor de Van Goghloop Zundert 2021 met anderen. Het is belangrijk dat je je resultaten straks deelt met
wedstrijdsecretariaat@vangoghloopzundert.nl

Zonder bewijsmateriaal kunnen wij namelijk niet concluderen dat je mee hebt gedaan aan de Van Goghloop Zundert.
Voor elke deelnemer die dit jaar meedoet met de Van Goghloop Zundert, doneert het bestuur €1 aan het gezinsvervangend tehuis aan de Beukenlaan in Zundert. Hierdoor willen wij bijdrage aan betere omstandigheden voor mensen die het echt nodig hebben in gemeente Zundert. Daarnaast krijgt elke deelnemer zijn/haar eigen certificaat plus een heerlijke lekkernij van een gulle Sponsor.

Zijn we jouw resultaat verschijnen tussen 5 en 12 Juni?
Meer informatie over de app vindt u hier:https://www.runnersworld.com

(Bron/foto: Vangoghloop Zundert)