We gaan van start! Onze Taveerne gaat op de schop. We dromen er al een tijdje van, maar nu gaat het echt gebeuren. Vanaf 7 juni 2021 starten we met de verbouwing. Medio september 2021 hopen wij onze vernieuwde taveerne weer volledig te openen voor het publiek.

Meer sfeer en ruimte in de Taveerne
Centraal in deze verbouwing staan de modernisering van de bar, het verbeteren van de gebruiksruimte rondom de biljarts én het ‘openen’ van de binnenpui. Natuurlijk krijgt de taveerne ook meer sfeer. Zo ontstaat er een gezellige ruimte om informeel te overleggen, lekker te borrelen of zelfs even te werken terwijl je kind sport bij Koutershof. 

Timing
Hoewel het wat tegenstrijdig voelt, we missen immers dagelijks onze gebruikers en gasten, kiezen we bewust voor deze periode om de verbouwing op te starten. Juist door de beperkende voorwaarden rondom Covid-19 kunnen wij nu verbouwen zonder activiteiten stil te moeten leggen. Daarnaast staat ons team te springen om aan de slag te gaan, vooral nu zij minder gasten kunnen ontvangen. Samen met een groep Rijsbergse ondernemers gaan wij de handen flink uit de mouwen steken.

Praktisch
Koutershof blijft gewoon open. De zalen, bibliotheek en prikpost zijn bereikbaar en open voor gebruik. Voor onze vaste gebruikers is Brian Boot, onze bedrijfsleider, bereikbaar om af te stemmen als dat nodig is. Omdat onze verbouwing in de zomer gewoon door gaat, kunt u eventueel langer gebruik maken van de zalen, uiteraard binnen geldende Covid-19 richtlijnen. Ook dit stemt Brian graag met u af.

Rijsbergse betrokkenheid
Deze verbouwing is niet mogelijk zonder de betrokkenheid van een groep Rijsbergse ondernemers. Hun inzet en enthousiasme over deze verbouwing, maakt de huidige investering haalbaar. Ook onze groep trouwe vrienden geeft ons de ruimte om deze droom te realiseren.

Voor ons is dit een bevestiging dat Koutershof een belangrijke ontmoetingsplek is voor vele dorpsgenoten en dat het een onmisbare spil is in ons Rijsbergse verenigingsleven.

Meer weten?
Wilt u onze verbouwing volgen? Volg Koutershof dan op Facebook. Hier worden regelmatig updates geplaatst over de voortgang. Hier leest u ook meer over de Rijsbergse ondernemers die klaar staan voor Koutershof.

Wilt u onze verbouwing steunen? Dat kan eenvoudig als ‘Vriend van Koutershof’. Kijk hier voor meer informatie over Vrienden van Koutershof.

Of als u meer wil doen dan een financiële bijdrage, neem dan contact op met Anton Daamen of stuur een mail naar voorzitter@koutershof.nl.

Koutershof 4
4891 CV Rijsbergen
076 596 2191
koutershof@koutershof.nl

 koutershof op facebook

(Bron/foto: Koutershof)