Horecaondernemers uit de Molenstraat hebben een tijdelijke terrasuitbreiding aangevraagd.

In deze tijd, denken wij graag mee met een verantwoorde verruiming van het terras. Daarom is er een verkeersbesluit genomen. De Molenstraat – tussen de Eikenlaan en de Prinsenstraat – wordt in het weekend afgesloten.
Het gaat om zaterdag van 17.00 tot 02.00 uur én zondag van 12.00 tot 24.00 uur. Zo blijven winkels – tussen de Eikenlaan en Prinsenstraat – tijdens openingstijden (grotendeels) goed bereikbaar.

De eerste afsluiting is aanstaande zaterdag, 12 juni.Aan de uitbreiding zitten uiteraard voorwaarden gekoppeld als het borgen van de toe- en doorgankelijkheid én het in acht nemen van de coronamaatregelen. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u door naar de communicatiekanalen van Café de Ossekop, Café-Zaal Victoria én LOKAAL104.

(Bron/foto: gemeente Zundert)