Bijdrage van Marissa van Gils in de facebook groep vermiste huisdieren.

Poes gevonden omgeving katerstraat in zundert. wie is het baasje van deze lieverd?
Eergister in de tuin aan komen lopen, sindsdien gaat ze niet meer weg en blijft ze bij mij in de buurt. Ze is heel lief en aanhankelijk.
Ik dacht eerst dat het vast een buurtkat was die even een kijkje kwam nemen maar naar meerdere malen haar achter op de parkeerplaats te hebben gezet is ze niet terug naar huis gelopen, of ze een thuis heeft dat weet ik natuurlijk niet, of ze is de weg kwijt.
Ik heb haar binnen gelaten bij mij aangezien het slechte weer /regen. En vond het zo zielig haar buiten te laten. Wie helpt mij om haar eventuele baasje te vinden? Bij meer info graag een pb sturen! (via facebook Marissa van Gils)

(Bron/foto: Vermiste huisdieren/Marissa van Gils)