𝟳𝟬+’𝗲𝗿𝘀 𝗼𝗽𝗴𝗲𝗹𝗲𝘁: ‘𝗧𝗶𝗷𝗱 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗹𝗲𝘃𝗲𝗻’ 𝘀𝘁𝗮𝗿𝘁 𝗶𝗻 𝗼𝗻𝘇𝗲 𝗴𝗲𝗺𝗲𝗲𝗻𝘁𝗲!

Voor de 70+’ers in onze gemeente start in september ‘Tijd van je leven’. Zes weken lang, elke woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur een andere uitdaging. Erg leuk! Dus, ben jij 70+? En heb je zin om iets nieuws te leren, mensen te ontmoeten en samen met kunstenaars uit de buurt creatief bezig te zijn?

Op woensdag 8 september is een gratis ontmoetingsdag. Tijdens deze gezellige dag krijg jij informatie over ‘Tijd van je leven’ én ontmoet je de mensen die meewerken aan dit project. Ben jij na deze dag enthousiast? Dan kan jij jezelf – aan het eind van de dag – aanmelden.

De locatie is Gemeenschapshuis Wierenbos in Wernhout. Heb jij geen eigen vervoer? Neem dan contact op met ‘Tijd van je leven’ voor de mogelijkheden.

tijdvanjeleven.com

(Bron/foto: gemeente Zundert)