Woensdag 6 oktober 2021 heeft ESRI Potcultuur uit Rijsbergen de Zundert Groen Imago Prijs gewonnen. ESRI slaagde het beste in om het imago van de gemeente Zundert uit te stralen in hun stand. Wethouder Economie, Johan de Beer, maakte de winnaar bekend tijdens de aftrap van de GrootGroenPlus-beurs.

Wethouder de Beer: ’De stand van ESRI Potcultuur past het beste bij het DNA van de gemeente van de stand: groen, gedreven, gemeenschapszin. Bezoekers worden niet alleen uitgenodigd om de stand te bezoeken maar ook om te wandelen in het groen van de gemeente. ESRI Potcultuur is een aanwinst voor de gemeente.’

Het is de achtste keer dat de Zunderts Groen Imago Prijs wordt uitgereikt. De prijs bestaat uit een kwaliteitscertificaat, wisseltrofee en trofee. De wisseltrofee is ontworpen door kunstenares Marion van Bergen. Dit ontwerp bestaat uit drie losse schilderijen die samen één schilderij vormen.

GrootGroenPlus

Van 6 tot en met 8 oktober is de 31e Internationale boomkwekerijvakbeurs GrootGroenPlus in Zundert. Ongeveer 225 kwekers, handelaren, fabrikanten en leveranciers van machines en werktuigen en tal van toeleveranciers uit Nederland en België brengen de bezoeker op de hoogte van laatste ontwikkelingen in het  vakgebied. Het college van B&W bracht donderdag een bezoek aan de beurs en spraken met de standhouders.
Meer informatie: www.grootgroenplus.nl.

(Bron/foto: gemeente Zundert)

Vorig artikelSnoeihout ophalen in Rijsbergen.
Volgend artikelFietsen gevonden aan de Kalmthoutsebaan.