Beste natuurvrienden,

Waarschijnlijk begrijpen jullie vast al waar dit bericht over gaat.
Met de huidige coronamaatregelen kunnen en mogen wij de geplande lezingen van 25 November 2021 (Harvey van Diek), 9 December 2021 (Johan Schaerlaeckens en Ad Jansen) en 23 December 2021 (Cees van Overveld) helaas niet door laten gaan.

Met de huidige oplopende cijfers van het RIVM is de kans ook heel klein dat hier de komende weken nog wijzigingen in komen en om die reden hebben wij als bestuur van de Vogel- en Natuurwerkgroep besloten om deze lezingen definitief af te zeggen.
De veldexcursies en wandelingen van 21 November en 5 December gaan nog wel door!

Hopelijk mogen we jullie in 2022 weer welkom heten bij de lezingen en presentaties in het Vogelrevalidatiecentrum waarvoor wij dan de uitnodigingen tijdig doorsturen.
Tot dan en blijf vooral gezond!

Bestuur Vogel- en natuurwerkgroep Zundert