Renata, Conny, Cees en de rest van het personeel. (Foto: Tess Mutsters)

(Bron: internetbode – Foto: Tess Mutsters)
Door: Tess Mutsters

Het winkelaanbod in Rijsbergen breidt weer uit: donderdag 27 januari 2022 opent DA Drogisterij & Gift Shop Van Eekelen namelijk haar deuren. Drogisterij-bedrijfsleidster Renata Utens: “Een drogist werd echt gemist. We krijgen dan ook uit het hele dorp enthousiaste reacties.”

Renata is een ervaren drogiste, die de drogisterij leidt. Conny van Wijk runt het PostNL Pakket- en Servicepunt: met de komst van de nieuwe winkel verdwijnen deze uit de huidige Plus Supermarkt.
Bedrijfsleidsters Renata en Conny hebben er zin in. Het winkelpand is helemaal verbouwd, waardoor een gloednieuwe, frisse winkel is ontstaan. DA staat bekend om het persoonlijke, vakkundige advies dat klanten krijgen en daar zijn de bedrijfsleidsters en eigenaar Cees van Eekelen trots op. “We staan altijd met voldoende personeel, zodat we klanten echt kunnen helpen. We geven dan bijvoorbeeld advies voor medicijnen, maar geven ook advies over gezichts- en huidverzorging, of voedingssupplementen,” vertelt Renata. “We hebben daarbij een mooie lijn aan merken in huis, zoals voedingssupplementen van Golden Naturals, NewCare en Orthica, gezichtsverzorgingsproducten van Uriage en Louis Widmer en make-up van DA, Rimmel, JohnvG en Pupa.
Daarbij hebben we de hele collectie Janzen producten in onze winkel. Prachtige bodyproducten, geuren, geurstokjes, beauty cadeaus enzovoorts. Voor jezelf, of voor een ander!” Verder biedt de drogisterij en giftshop ook kantoorartikelen, tijdschriften, speelgoed, babyspulletjes en de top 50 boeken aan. “Je kunt bij ons dus ook mooie cadeaus halen, bijvoorbeeld een lekkere parfum, of een Top Model-boek,” aldus Conny. De nieuwe winkel opent donderdag de 27 januari de deuren en viert dit met een feestelijke actie.
Donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 januari en zondag 30 januari krijg je namelijk 21% korting op vrijwel alle producten (uitgezonderd o.a. geneesmiddelen).

DA Drogisterij Van Eekelen B.V.
Sint Bavostraat 40, Rijsbergen

Geopend:
Maandag-donderdag: 9.00 tot 18.00u
Vrijdag: 9.00 tot 20.00u
Zaterdag: 9.00 tot 17.00u
Zondag: 10.00 tot 16.00u