(Bron/foto: cultuurplatform – rd)

Op zondag 13 maart 2022 organiseert Cultuurplatform Zundert het (eerste) CultuurCafé, tegen de achtergrond van de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart.

Geen gewoon lijsttrekkersdebat, maar een politiek-cultureel café. Vooral de culturele instellingen of verenigingen en individuele kunstbeoefenaars zélf komen namelijk aan het woord. Daarbij is volop gelegenheid om vanuit de zaal te reageren. Ook door de aanwezige vertegenwoordigers van de politieke partijen uit de gemeente.

Alle kans voor directe, informele ontmoetingen met de volksvertegenwoordigers, zeker na afloop.
Aan de gesprekstafel van het CultuurCafé komen enkele, specifieke onderwerpen uit de gemeentelijke cultuursector, zoals de cultuureducatie op het basisonderwijs, de behoefte aan atelierruimte voor beeldende kunstenaars, enkele bijzondere culturele projecten en de stand van zaken rond de Schroef.

Het programma kent een uitnodigend karakter, gericht op ontmoeting en een goed gesprek.
Een van de gasten is de theater- en liedjesmaker Corné van Sprundel, in Zundert onder meer bekend als regisseur van Harmonie (2017), Café Wankelmoed en verschillende producties bij Het Zunderts Toneel.

Presentator en gespreksleider is Peter Dictus.
CultuurCafé – zondag 13 maart, 16.00-17.30 uur (inloop vanaf 15.30 uur) – Koutershof, Rijsbergen