(Bron/foto’s : Rijsbergse Vliegerdagen)

Op zaterdagavond 12 maart 2022, organiseert de Rijsbergse Vliegerdagen een lichtjesfestival, in samenwerking met amarant Rijsbergen.

Na 2 jaar “vliegerstilte” in Rijsbergen vonden wij dat het lang genoeg geduurd heeft en leek het ons een leuk alternatief om het vliegerjaar 2022 mee te openen.
Amarant Rijsbergen wilde graag met ons samenwerken en zodoende hebben wij een geschikte locatie gevonden.
Alle vliegers worden verlicht opgesteld op het dorpsplein voor het dorpshuis, hetzij met ledverlichting in de vliegers of met spots.

Een twintigtal deelnemers van de rijsbergse vliegerdagen hebben de voorbije maanden hun uiterste best gedaan, om verlichting in de vliegers te bouwen en allerlei ideeën te realiseren.
De grote vliegers die je normaal in het 3e weekend van augustus in de lucht ziet staan worden door middel van ventilatoren volgeblazen met lucht en op het dorpsplein tentoongesteld.
Degene die de Rijsbergse vliegerdagen bezocht hebben de voorbij jaren herkennen waarschijnlijk wel Tommy Turtle (de grote schildpad), en spikey.
Ook Olav, Elsa en Anna uit Frozen zijn naar Rijsbergen gekomen, the wall is ook aanwezig, dombo en………  nog veel meer. Meer dan 60 vlaggen, tientallen banners, pyramides, hengels enz  die vol hangen met led lampjes, kortom een lichtjesfestival.

Deze avond is er ook een optreden van Tomodachitaiko (japanse drums: tomodachitaiko.nl

Dit alles georganiseerd door de Rijsbergse Vliegerdagen in samenwerking  met Amarant Rijsbergen.

De entree is gratis

Zaterdag 12 Maart 2022.
Dorpshuis
Leijakkerplein 4
4891ns Rijsbergen
aanvang: 19.00 uur
einde     : 22.00 uur

De eerste 150 kinderen die zich melden bij ons krijgen gratis een jojo met licht erin!

Er is parkeergelegenheid bij sporthal het trefpunt in Rijsbergen (Laguitensebaan 60a).  Voor de bezoekers uit Rijsbergen, kom te voet of met de fiets, en laat je verrassen.
Voor meer informatie kijk op www.rijsbergsevliegerdagen.nl