(Bron: internetbode – Foto: uitgeverij de bode)
Door: Addo Sprangers

De Zundertse Bode is dé huis-aan-huiskrant van de gemeente Zundert. Bewoners krijgen hem gratis in de bus. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het niet! De prijzen van papier zijn namelijk explosief gestegen. Daarom kunnen we jouw steun goed gebruiken.

Voor veel mensen voelt het lezen van de lokale krant vanzelfsprekend. Iedere week krijg je het lokale nieuws en de lokale advertenties uit jouw buurt gratis op de mat. En dat is waardevol! Zowel letterlijk als figuurlijk. Want de kosten van het maken van de krant zijn de laatste maanden explosief gestegen.

Prijsverdubbeling

In slechts zes maanden tijd is de prijs van papier meer dan verdubbeld! Dat komt onder andere door schaarste, en door de fors gestegen energiekosten die het maakproces van papier een stuk duurder maken. Daarnaast nemen ook de kosten van het bezorgen van de krant toe.

Gratis
De Zundertse Bode blijft altijd gratis voor haar lezers. Zowel digitaal, als op papier. Dat is waar wij voor staan. Ook willen wij betaalbaar blijven voor de lokale ondernemers, zodat zij met hun advertenties heel de gemeente Zundert kunnen bereiken. De Zundertse Bode werkt er dan ook hard aan om alle prijsstijgingen het hoofd te bieden. Maar jij als lezer kan ons wel een handje helpen, door Vriend van de Bode te worden!

Vriend van de Bode
Als Vriend van de Bode steun je het lokale nieuws. Als dank voor die steun ontvang je ieder jaar gratis het Jaarboek Zundert! Een waardevolle bewaaruitgave van jóuw gemeente. Ook profiteer je het gehele jaar door van toffe lokale acties. Zo ontvingen onze Vrienden vorig jaar gratis een uitgebreid theepakket van LocalTea en bloemen van de Plantage. Ook werden er gratis kaarten verstrekt voor Playdôme Roosendaal en konden er kaarten worden gewonnen voor de GTC Rally. Vriend van de Bode ben je al voor slechts 29,50 euro per jaar! Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.vriendvandebode.nl. Bedankt voor jouw steun!