(Bron/foto: koutershof – Zundert Breed)

Op donderdag 5 mei 2022 vindt in het Koutershof in Rijsbergen het Anjerconcert plaats.
Fanfare Bereden Wapens van de Koninklijke Landmacht verzorgt dit concert. Het is gratis toegankelijk voor alle inwoners van onze Gemeente.

De deuren openen om 19.30 uur, aanvang van het concert is 20.00 uur. Meld u snel aan via anjerconcert@zundert.nl, want vol = vol.
Na bevestiging van aanmelding heeft u toegang op vertoon van uw identiteitsbewijs.

De Fanfare ‘Bereden Wapens’ speelt onder leiding van adjudant en dirigent Tom Koster het concert met als thema: ‘You’ll Never Walk Alone’. Solisten zijn Catalijne en Frans Pollux, gastveteraan Niels Roelen.
Met de oranjeconcerten vertelt de Fanfare ‘Bereden Wapens’ het verhaal van de veteraan in muziek, tekst én beeld. De witte anjer staat voor het uiten van waardering voor veteranen. Dat geldt ook voor de Anjerconcerten; die dragen bij aan de erkenning van en waardering voor onze veteranen.