(Bron: internetbode – Foto: VvR Rijsbergen)
Door: Addo Sprangers

De tiende sponsoravond van VVR is aanstaande en wel op donderdag avond 12 mei 2022. Deze avond wordt in samenwerking met commissie VVR 90 georganiseerd in de feestweek van 10 mei tot en met 14 mei 2022.

Ook nu biedt de vereniging onze sponsors en genodigden een mooi programma aan op deze avond Naast het uiteraard nimmer ontbrekende hapje en drankje zal een deel van deze avond worden ingevuld door diverse gastsprekers welke onderdeel uit maken van FC de Rebellen.

Spraakmakend

FC de Rebellen is een markante selectie van de meest uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land. Tijdens deze avond vertellen een aantal zeer bekende ‘rebellen’ hoe het echt zit in de voetballerij. Niet de romantische of komische anekdotes die iedereen al talloze keren heeft gehoord, maar het echte verhaal. Verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog. Verhalen die niet eerder zo openhartig werden verteld. De rauwe werkelijkheid van het vaderlandse voetbal. Uiteraard zal er ook veel gelachen worden. 

Aanmelden

Vanzelfsprekend is deze avond bedoeld om onze erkentelijkheid aan u te tonen voor de ondersteuning aan onze vereniging. Daarnaast krijgt u volop gelegenheid om te netwerken met alle andere sponsoren van onze vereniging. Met deze ‘programmering’ verwachten wij er een historische avond van te kunnen maken vol vermaak, waarbij uw mond open zal vallen van verbazing. U kunt zich nog aanmelden via ons e-mail adres: sponsoring@vvrijsbergen.nl o.v.v. sponsoravond 2022. Graag verwelkomen wij u op donderdag 12 mei 2022.