(Bron/foto: Zundert Breed/Cultuurlandgoederen.nl)

Op zaterdag 14 mei organiseert Stichting Cultuur Landgoederen Zundert een wandeling.

Bij deze wandeling zal Ad de Klerk als gids fungeren waarbij hij onderweg ook gedichten zal voordragen.
Bovendien vinden er verschillende muzikale stops plaats waar Wim Dictus een aantal nummers ten gehore zal brengen. Samenkomst is om 13:00 uur op de parkeerplaats naast het schietlokaal bij het Pannehuske aan de Roosendaalsebaan te Achtmaal.

De lengte van de wandeltocht is 5 kilometer en we verwachten om ongeveer 16:00 uur weer terug te zijn bij het Pannehuske. Vanwege het maximale aantal van 20 deelnemers dient u zich van tevoren aan te melden.
Dat kunt u doen door een bericht te sturen naar info@cultuurlandgoederen.nl met daarin uw naam en telefoonnummer en het aantal personen.
De kosten bedragen € 7,50 per persoon die vooraf voldaan dienen te worden door storting op bankrekening NL16 RABO 0325 4893 78 t.n.v. Stg. Cultuur Landgoederen Zundert.

Pas na betaling is uw aanmelding definitief.
Gezien de muzikale optredens onderweg zal de wandeling alleen doorgang vinden bij droog weer. Mocht het niet doorgaan om wat voor reden dan ook dan krijgt u uiteraard het volle bedrag van ons teruggestort.
www.cultuurlandgoederen.nl