(Bron/foto: Tomodachitaiko.nl)

Zaterdag 21 Mei 2022, 19.00 uur.

Voor het eerst in de Koutershof in Rijsbergen, spelen Feniks Taiko en Ichitaro een aantal van hun mooiste taiko nummers. 

De semi-professionele taiko groep Feniks Taiko brengt entertainment van het hoogste niveau. Van korte krachtige taiko optredens op festivals en evenementen tot avondvullende concerten in binnen- en buitenland. De groep wordt beschouwd als zijnde één van de top 3 taiko groepen van Europa. De spelers brengen traditionele Japanse stukken zoals Miyake en Buchi Awase met daarnaast eigen composities van Grete Moortgat. Grete Moortgat wordt in Europa niet alleen geroemd om haar virtuoos taiko-spel, maar is ook een veelgevraagd componist die graag bruggen slaat tussen verschillende kunst- en muziekvormen.

Ichitaro werd geboren in Kuwana, Japan, in 1990 werd hij lid van de wereld beroemde Japanse groep Ondekazo en kreeg les van de oprichter van deze groep, Den Tagayasu. Vanaf dat moment speelde hij over de gehele wereld op meer dan 2000 podia als hoofd drummer van Ondekazo. In 2004 debuteerde hij als solo artist en speelt sindsdien in alle grote theaters over de hele wereld!

Kortom een unieke belevenis voor jong en oud! En een unieke kans om deze artiesten te komen zien in de Koutershof in Rijsbergen.

Toegangskaarten

Kaartjes zijn te bestellen via tomodachitaiko@hotmail.com of via tel.nr. +31 (0)6 51 095 259. Na reservering ontvangt u een email met daarin een betalingsverzoek om de kaartjes te betalen, na ontvangst van de betaling ontvangt u een email met daarin de betalingsbevestiging, welke u kunt gebruiken als toegangsbewijs op zaterdag 21 mei 2022.

Prijs per toegangskaart per persoon bedraag € 25,00, personen ouder dan 65 jaar betalen slechts € 20,00.

Mocht u nog vragen en / of opmerkingen hebben kunt ook altijd contact met ons opnemen! Zoekt u meer informatie over Tomodachi Taiko of wilt u zelf eens taiko ervaren, kijk dan gerust eens op onze website !!