(Bron/foto: gemeente Zundert)

De Nationale Boomfeestdag komt naar onze gemeente!
Op 16 november planten 500 Nederlandse en Belgische leerlingen bomen op Business Centre Treeport. Zo verduurzamen we samen dit bedrijventerrein. Dit is ook een belangrijk agendapunt van de provincie Noord-Brabant.

Houd onze kanalen goed in de gaten voor updates over deze dag.

Stichting Nationale Boomfeestdag

16 november vindt de Boomfeestdag plaats.

De Nationale Viering wordt georganiseerd op bedrijventerrein Business Centre Treeport in Zundert. 500 Nederlandse en Belgische leerlingen planten dan bomen op dit bedrijventerrein.

Business Centre Treeport wordt geen betonnen vlakte, maar een gebied met veel groen. Het natuur-inclusieve ontwerp draagt bij aan een waardevolle klimaatadaptatie en een fijne werkomgeving voor de werknemers.

Verduurzamen van bedrijventerreinen staat hoog op de agenda van de provincie Noord-Brabant. We zijn blij dat de leerlingen samen met de deelnemende partijen hier bomen gaan planten. Zo ervaren leerlingen dat bomen ook belangrijk zijn in een bebouwde omgeving.

https://lnkd.in/eryf2CCC