(Bron/foto: Tashi delek)

Na ruim een jaar fietsen, schrijven, fotograferen, opnieuw fietsen, lay-outen, opnieuw knippen en plakken, kopjes koffie en veel zweet is er een bundel gerealiseerd met tien fietstochten door de gemeente Zundert-Rijsbergen.
Een bundel vol foto’s en veel informatie over natuurgebieden, gebeurtenissen en objecten. Kortom, een leuk boekje om te hebben.

Zondag 12 juni om half elf willen we het boekje “ten doop” houden in restaurant de Tijd, Antwerpseweg in Rijsbergen.
U bent hierbij van harte uitgenodigd.
Na de overhandiging door Jack Mathijssen aan de bestuursleden en daarna de natuurlijk te maken foto, zal een eerste tocht gemaakt kunnen gaan worden. Deze gaat door de Pannenhoef en Moerse Bossen en kent een lengte van 33 kilometer. Je kunt natuurlijk zelf wat te eten en drinken meenemen, maar….. je komt voorbij Herberg in den Anker, het Pannenhûske, en de Toekomst in Achtmaal.

De opbrengsten van deze fietstochten zijn -na aftrek van de drukkosten- bestemd voor Tashi Delek.
Jack Mathijssen heeft geprobeerd om plekken te zoeken waar je normaal gezien (waarschijnlijk) niet gemakkelijk zou komen. De fietstochten kennen rondjes Zundert en Rijsbergen, Meersel Dreef en Mark, Anneville en Ginnekenmarkt, Moerse Bossen en Achtmaal, Breda en Mastbos, Nieuwmoer en Doodendraad, Maxburg en Loenhout, Rucphense Bossen en Seppe. Liesbos en Zwartenbergse Molen.

De boeken zijn te koop voor de prijs van 25 euro bij:
Helmut Fietstechniek in Rijsbergen,
Restaurant de Toekomst in Achtmaal,
Restaurant/biljart Den Hoek in Klein-Zundert,
Restaurant Bij de Nonnen in Zundert,
Restaurant De Bolle Buiken in Wernhout,
Het Kaffee in Rijsbergen
en (natuurlijk ook op zondag 12 juni ) bij Restaurant de Tijd in Rijsbergen.

Of bij de maker van de tochten: Jack Mathijssen, Hofdreven 10, 4891 CE Rijsbergen. (jamath@home.nl)