(Bron/foto’s : Marlies Daamen namens Rijsbergen Digitaal)

Wat een gezellige zondag.

Als 1ste stond de mooie tuin van Ton en Rina Martens op het programma. Zij deden mee aan Tuin Toer Zundert . Een prachtige tuin met veel verrassende hoekjes. Heel bijzonder was ook de koninginnenpage en de paddenstoelen.

Door naar garage Jos Janssen die hielden 2 open dagen. Jeetje wat een mooi bedrijf en wat een hoop techniek komt er toch bij kijken tegenwoordig in het auto onderhoud. Het leuke Cars autootje en de race simulatoren vielen goed in de smaak. En moet je kijken wat er allemaal in zo’n ANWB auto zit

Weer de fiets op en aan de Tiggeltsebergstraat passeerden we de Trekker Trek wedstrijd. Het bleef bij een paar fotootjes.

Dwars door de Pannenhoef op naar het vervolg van de open tuinen, maar onderweg eerst nog een tentoonstelling over Vincent van Gogh bezocht in het mooie atelier aan de Moersebaan.

En toen dus klein Ekeby een prachtige tui met een fantastisch uitzicht.

Als laatste, voor ons dan toch, stond de Geesthof van de familie van Gaal op onze route..wat een plaatje is deze tuin met het groenste gras van de hele omgeving. Prachtige planten en supermooie rozen

Toen vonden wij het tijd om huiswaarts te gaan want het is ook nog Tour de France natuurlijk.

Een goed gevulde zondag met genoeg variatie.