(Bron/foto: Tashi Delek)

Zondag 17 juli 2022 fietsen we vanuit het Kaffee in Rijsbergen de fietstocht naar De Zwartenbergse Molen tussen Zevenbergen en Etten-Leur.

Om 13.00 uur bestijgen we de fietsen om de tocht van 45 kilometer aan te vangen.
Onderweg nemen we een koffiestop bij de Zwartenbergse Molen, het cafeetje aan de voet van de molen heeft een nieuwe eigenaar gevonden. Velen hebben het boekje van Jack Mathijssen van 25 euro’s reeds gekocht.
Een gedeelte is bestemd voor Tashi Delek. Het boek is te koop bij de VVV in Zundert, maar ook bij Het Kaffee in Rijsbergen, bij Het Pannenhuske in de Moerse bossen, in Achtmaal bij de Toekomst, in Wernhout bij de Bolle Buiken, bij Helmut Fietstechniek in Rijsbergen en bij De Tijd. Ook bij Restaurant/biljart Den Hoek in Klein-Zundert en bij restaurant Bij de Nonnen in Zundert.

Maar je kunt het boek ook kopen bij de maker: Jack Mathijssen , Hofdreven 10 in Rijsbergen.
Het boek is met enthousiasme ontvangen door de fietsgebruikers. “Je komt op plekken waar je normaal nooit zou komen”, zei een van de mee- fietsers afgelopen zondag.
Toen deden we met een grote groep fietsers de tocht naar De Doodendraad bij Nieuwmoer. Het boekje van Jack Mathijssen heeft een inhoud van 10 fietstochten, met afstanden van 30 tot en met ruim 50 kilometer.
De tochten zijn tijdloos. Je kunt ze altijd wel fietsen.
Zeker doen !!