Wanneer je echt een keer wat anders wil als vrijwilliger dan heeft het Vincent van Goghhuis in Zundert je zeker wat bijzonders te bieden. En je bent niet alleen want met een team van 80 vrijwilligers van allerlei pluimage is het altijd gezellig en voel je je snel gewaardeerd. Durf je nog niet of weet je niet zeker of het bij je past dan kun je altijd komen kennismaken met een vrijwilliger of gewoon een dagje meelopen. De sfeer is ongedwongen!

Een bijzondere plek om als vrijwilliger te werken is de balie waar de samenwerking tussen het Vincent van Goghhuis en de VVV-Zundert samenkomt. Heel interessant: er komen mensen vanuit heel Nederland en vaak van daarbuiten, die het museum willen bezoeken, vragen hebben over wandelingen, rondleidingen, arrangementen of alleen wat willen kopen.
Wil je wat anders? Je kunt rondleidingen verzorgen in en rond het museum. Dat vraagt wel specifieke kennis natuurlijk. Je kunt suppoost in het museum of de kosterswoning zijn. We ontvangen ook schoolklassen voor workshops waar je een meer creatieve bijdrage aan kunt leveren.

Maar wat je ook zou willen doen, je zult je altijd welkom voelen in het team van vrijwilligers.
Informatie of aanmelden via 076-5978590 of vvv@vangoghhuis.com.

Bron: Tekst en foto: Vincen van Goghhuis Zundert (Facebook).