(Bron: Zundert breed – Foto’s : Charles van Campenhout)

Vandaag ging de jury van Zundert Breed en Rijsbergen Digitaal richting Zundert om de prijs uit te reiken aan de winnaar van de fotowedstrijd.

Zij hadden de taak om de mooiste foto van de afgelopen vliegerdagen te kiezen. De hoeveelheid foto’s overtrof de verwachtingen van voorzitter Rene Baremans. Uit de vele inzendingen is de foto van Jeanet Zagers-Domen gekozen. De jury vindt deze foto er uit springen omdat hij een verhaal vertelt. De schijn wordt gewekt dat de man aan (zebra)paarden dressuur doet. Ook kwam het lijnenspel in de foto mooi tot zijn recht. Jeanet was aangenaam verrast dat zij de eerste prijs. Jeanet mocht kiezen. Een vlieger of een windvanger (windmolentje). Het laatste is het geworden.

Over de vliegerdagen zijn volgens de voorzitter vele lovende woorden en positieve reacties gekomen. Op zaterdag was het wat drukker dan op de zondag. Waarschijnlijk heeft de La Vuelta het aantal bezoekers enigszins beïnvloed. Over de zaterdagavond was iedereen heel goed te spreken aldus Baremans.

Rijsbergse Vliegerdagen