(Bron/foto: Dorpsbelangen/Zundert Breed)

Johan de Beer stopt als raadslid in Zundert. Ine Timmers neemt zijn plaats in, naast Rene de Bruijn. Dorpsbelangen heeft 2 raadszetels in de gemeenteraad van Zundert.

Bij het afscheid van zijn wethouderschap heeft Johan kenbaar gemaakt eind van het jaar de balans op te maken voor het werk als raadslid. Johan heeft direct na het wethouderschap al een baan gevonden. Hij is in juli gestart als Regisseur Energietransitie voor de regio West-Brabant. Een samenwerking van 16 West-Brabantse gemeenten, 2 waterschappen en Enexis/Tennet. De agenda en tijdsbesteding van deze baan zijn voor hem niet te combineren met het werk van raadslid.

“ Met pijn in het hart neem ik na ruim 16 jaar afscheid van de Zundertse politiek. Op de achtergrond blijf ik nog actief voor Dorpsbelangen en ga ik mij bezig houden met de werving van nieuwe mensen voor onze partij”, zegt Johan.

De installatie van Ine Timmers is voorzien voor de raadsvergadering van 27 september a.s. Ine Timmers is een ervaren raad- en burgerlid van Dorpsbelangen. “Het terugtreden van Johan geeft me weer de mooie kans om me vanuit Dorpsbelangen als raadslid voor de Zundertse gemeenschap in te zetten. Ik wens Johan veel succes met de nieuwe uitdaging in de energietransitie, een zeer actueel thema”, aldus Ine.

Dorpsbelangen dankt Johan voor zijn jarenlange inzet voor Zundertse politiek en wenst Ine veel succes met het mooie werk van raadslid voor de partij Dorpsbelangen.