(Bron: Vogelrevalidatiecentrum zundert – foto: charles van campenhout)

Vogelrevalidatiecentrum Zundert Vacatures bestuur

Vanwege veel verschuivingen in het bestuur van VRC Zundert zijn zij op zoek naar een aantal nieuwe bestuursleden. Hieronder volgen de vacatures daarvoor!

Bestuurslid PR & Communicatie (vrijwilliger)

Wil jij de zichtbaarheid van het VRC Zundert een boost geven? Wordt jij enthousiast van strategische plannen bedenken om het centrum nóg meer bekendheid te geven? Ben jij de teamspeler die de praktische uitvoering van alle uitingen gaat coördineren?

Als een van de grootste wildopvangcentra in Nederland – met jaarlijks zo’n 7.000 dieren – zijn we op zoek naar een algemeen bestuurslid die de portefeuille PR & Communicatie op zich neemt. Dat betekent – samen met een team vrijwilligers – handen en voeten geven aan onder meer de website, social media en de Vogelkrant. En ook het programma bepalen voor de jaarlijkse donateurs-, sponsor- en open dagen. Daarnaast ben je als bestuurder betrokken bij de koers die het centrum de komende jaren gaat varen. De tijdsinvestering bedraagt circa 2 uur per week.

Secretaris (vrijwilliger)

Weet jij vergaderingen tot in de puntjes te regelen? Is gestructureerde verslaglegging van besprekingen voor jou gesneden koek? Voel jij je als regelaar helemaal thuis binnen een organisatie?

Het VRC Zundert is – met jaarlijks zo’n 7.000 dieren – een van de grootste wildopvangcentra in Nederland. Voor het bestuur zijn we op zoek naar een secretaris met bestuurlijke ervaring. Iemand die zorg draagt voor allerhande backoffice taken en graag strategisch meedenkt over de koers die het centrum de komende jaren gaat varen. Jouw taken zijn onder meer het plannen en notuleren van 10 bestuursvergaderingen per jaar, de administratieve afhandeling van sponsor- en arbeidscontracten en samen met andere bestuurders bijwonen van overleggen met onder meer gemeenten, provincie en overige partijen. De tijdsinvestering bedraagt circa 3 uur per week.

Bij belangstelling en voor vragen kunt u contact opnemen met de voorzitter Ine Timmers ine@vrczundert.nl of bel naar 076-5974165.