(Bron/foto: RucphenRTV 106.4 FM in de ether, Ziggo op het TV kanaal 45)

Tijdens een routinecontrole zijn zondag 25 september 2022 omstreeks 10.05 uur door de politie op de Molenstraat in Zundert twee Roemeense mannen aangehouden van 18 en 32 jaar ter zake heling. In hun auto werd een elektrische fiets met doorgeslepen slot aangetroffen. Aan de hand van het framenummer werd vastgesteld dat de fiets een week eerder in Oss was gestolen.

Agenten zagen op de Molenstraat een auto met Roemeens kenteken staan waarvan de achterklep deels open stond. Uit de kofferbak stak een nieuwe fiets. Er stond een man bij. Een tweede man zat achter het stuur. Een van de dienders zag dat  het ijzeren gedeelte van het hoefijzerslot doorgeslepen was. Hierop werd via de diensttelefoon het framenummer gecontroleerd. Er bleek in Oss een week geleden aangifte te zijn gedaan van diefstal. Hierop zijn beide mannen aangehouden. Een van hen verklaarde de fiets van ‘iemand’ te hebben gekocht voor 120 euro. De verdachten zijn in verzekering gesteld.