We zijn weer fanatiek begonnen aan de trainingen en voorbereidingen voor de competitie. Maar ook gewoon gezellig een balletje slaan kan bij onze vereniging. Het is een laagdrempelige sport wat je tot op hoge leeftijd kan beoefenen.

In de Koutershof te Rijsbergen zijn we elke maandagavond te vinden in de zaal, waar we een 5 tal tafels opzetten om met meerdere tegelijk een partijtje te kunnen doen. Zowel enkel als dubbelspel komen aan bod. Ook hebben we een tafeltennisrobot, waarmee geoefend kan worden. Er heerst altijd een gezellige sfeer en er is altijd ruimte om tussendoor of na afloop iets te gaan drinken in de taveerne van de Koutershof. Niet verplicht , maar wel gezellig.

Op de dinsdagavonden spelen we met 4 teams de thuiswedstrijden van de Baroniecompetitie in verschillende klasse. Het is een leuk spelletje , waarmee je je fitheid kan omhoog krikken en nieuwe mensen kan ontmoeten. Jaarlijks hebben we een planning met leuke activiteiten en toernooitjes en een seizoen afsluitende BBQ.

Vind je het leuk om eens te komen kijken en vrijblijvend meespelen, dan kan dat op de maandagavond vanaf 20.00 uur. Iedereen is welkom, loop gerust een keer binnen. Je kan onze vereniging ook vinden op de site. www.stikrijsbergen.nl