(Bron/foto: Rucphenrtv.nl – 106.4 FM in de ether/Ziggo op het TV kanaal 45)

Een auto met Frans kenteken is woensdagavond 5 oktober aan de kant gezet op bedrijventerrein Hazeldonk bij Zundert. In het voertuig vond de politie hennep, een mes en een flinke hoeveelheid sloffen sigaretten.

Agenten viel rond 19.50 uur op dat het voertuig met kapotte verlichting over het industrieterrein, vlakbij de Belgische grens reed. De verkeerspolitie gaf de bestuurder daarom een stopteken.

Na het staande houden van de bestuurder roken de agenten een henneplucht. Het vermoeden van de politie bleek te kloppen. Op de sloffen sigaretten die werden gevonden zat geen belastingzegel, waarmee ze illegaal zijn ingevoerd.

De spullen zijn in beslag genomen. De zaak is overgedragen aan de Douane. Het is niet bekend of iemand is aangehouden.