(Bron/foto: Zundert breed – kika)

Na een jaar van afwezigheid staat op de eerste zondag van november de zesde editie van de Marathon van Zundert op de agenda, ook in 2022 weer in het teken van KiKa. Start is, zoals de afgelopen edities, om 11 uur in de ochtend aan de Luitertweg 1A in Klein Zundert waar naar verwachting tussen 15:30 en 16:00 gefinisht wordt.

Wil je meelopen? Dat kan, graag zelfs! Tempo ligt tussen de 8 en 10 km/u, in- en uitstappen mag op elk moment dat voor jou zelf het beste uitkomt.

Het parcours (inclusief doorkomst tijden) dat wordt afgelegd wordt in de laatste week van oktober publiek gemaakt en zal voor het grootste deel hetzelfde zijn als de voorgaande edities: een combinatie van verhard en onverhard, door de Zundertse natuurgebieden en dorpskernen waaronder de Pannenhoef, de Moeren, de Buissche Heide, Achtmaal, Wernhout, de Gaard, Zundert en Klein Zundert.

Sponsoren kan via de actie pagina op de website van KiKa: https://www.actievoorkika.nl/kika-marathon-van-zundert-2022.