default

(Bron/foto: Business centre Treeport)

Op woensdag 16 november is de 65e Nationale Boomfeestdag! 400 kinderen en 300 volwassenen gaan in de gemeente Zundert bomen planten, wonen een bomentop bij, gaan het bos in, en leren over de boomkwekerij.

We zoeken nog groen aankleding!

Een feestlocatie is minder feestelijk zonder (groen)aankleding. We zoeken daarom bedrijven die willen bijdragen aan de groen aankleding van de locatie! Zoals een achtergrond voor de klimaattafels, een achtergrond van de podia, de lunchlocatie en de omlijsting van de entree. Groen voor zowel binnen als buiten zodat we het sortiment uit de regio goed in beeld laten komen.

Wil je groen aankleding leveren?

Laat het ons weten! Stuur voor 31 oktober een mail naar info@boomfeestdag.nl. Bij voorkeur is het groen van 15 t/m 17 november op de locatie aanwezig.

Stichting Nationale BoomfeestdagTreeportBusiness Centre Treeport BVGemeente Zundert