Buurtsportcoach Zundert

(Bron/foto: Buurtsportcoach Zundert)

Fysiek en mentaal weerbaar zijn is belangrijk. Zeker voor senioren. In samenwerking met Punt weerbaarheid, Rabobank de Zuidelijke Baronie en Handhaving gemeente Zundert organiseert Buurtsportcoach Zundert de training weerbaarheid.

In deze training van drie middagen gaan we aan de slag met het verbeteren van uw fysieke en mentale weerbaarheid. Tijdens deze training komen verschillende thema’s aan bod die u weerbaarder kunnen maken, waaronder bankfraude, veiligheid op straat, grenzen aangeven en valpreventie.

De training bestaat uit 3 middagen van 13.30 – 15.30 uur. Deze vinden plaats in Levenslust.
Deelname kost 20 euro.
Aanmelden kan bij Buurtsportcoach Gitte via 06-40027106 of mail naar info@buurtsportcoachzundert.nl

Gemeente Zundert | Negen, spelbepalers in beweging | KBO Kring Zundert | Zundertse Bode | Zundert Breed | Achtmaal.info / Dorpsraad | Actieve Vrouwen Achtmaal | Surplus Welzijn Zundert