(Bron/foto: De vogelvriend)

Trekking loterij Vogelvriend gaat zondag 13 november gewoon door.

De vogelshow van De Vogelvriend moest voor dit weekend vanwege de vogelgriep afgelast worden maar de trekking van de grote loterij die altijd samenvalt met deze show gaat a.s. zondagmiddag 13 november wel gewoon door.

De trekking vindt zoals gebruikelijk plaats in de gezellige taveerne van Koutershof in Rijsbergen.
Om 15.00 uur om precies te zijn maar om de spanning wat op te bouwen begint de voorpret al vanaf 14.00 uur. Kom dus gerust een paar uurtjes langs.
En al heb je geen loten gekocht dan nog kun je gerust binnen stappen want de laatste boekjes worden “life” verkocht.  We maken er een gezellige middag van zodat de pijn van de afgelasting van de vogelshow wat verzacht wordt. En de vele mooie prijzen die op de winnaars liggen te wachten, maken ook veel goed. En wat de hoofdprijs betreft, die traditie houdt De Vogelvriend in ere: Een half varken kant- en klaar gesneden, diepvriesklaar!