(Bron/foto: Rijsbergse Golfclub de Turfvaert)

Wist u dat onze golfclub een actieve jeugdafdeling heeft? Misschien heeft u kinderen, kleinkinderen of (achter)neefjes en -nichtjes die het golfen ook een keer willen proberen.
Daarvoor organiseert de jeugdcommissie op zondag 20 november as. van 13.00 uur tot 15.00 uur een proefles/inloop. Deze wordt gegeven door onze jeugdpro Gerrit Pasman, met ondersteuning van de jeugdcoaches. Gerrit verzorgt op zondagochtend ook de reguliere lessen voor de jeugd.

Alle kinderen van binnen en buiten de vereniging kunnen dan een keer kennismaken met swingen, putten en nog veel meer. Ook ouders en grootouders zijn welkom voor een drankje. Mogelijk loopt u over een tijdje wel een ronde samen met uw (klein)kind! Inschrijven kan via https://www.rijsbergsegolfclub.nl/jeugdinstuif/.

Er zijn geen kosten verbonden aan de instuif.
Wij zien u graag op 20 november as.

Vorig artikelVogelgriep zet streep door vogelshow in Rijsbergen
Volgend artikelFoto’s voor het vaststellen bouw- of sloopstatus