(Bron: Sinterklaas – Foto: de fotopiet)

Natuurlijk komen Sint en Piet weer naar Rijsbergen en wel op ๐ณ๐จ๐ง๐๐š๐  ๐Ÿ๐ŸŽ ๐ง๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ.

Om 11 uur zullen Sint, Piet en Ozosnel een tour rijden door het dorp. De tour duurt ongeveer een uur, daarna zullen ze zich voorbereiden op het kinderfeest in de Koutershof, dat we na een paar jaar weer kunnen organiseren voor de Rijsbergse kinderen. (Zie bijgaande foto voor meer informatie)

Om 11 uur zal Sint met Pieten en Ozosnel een rijtour maken door Rijsbergen

De Start is aan de Lange Reep, via de Oranjestraat, Het Boske en de Rubertstraat rijden zij naar de St Bavoschool waar de rijtour eindigd rond 12 uur.

Sint zou het ontzettend leuk vinden als de straten worden versierd zodat we hem een warm welkom kunnen geven!

Vanaf 13.15 uur zal de Koutershof open gaan en kunnen alle kinderen ๐ญ๐จ๐ญ ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ ๐Ÿ“ de Sint een bezoek brengen. Ook zijn daar weer de nodige activiteiten om alle kinderen te vermaken.

LET OP:

Voor iedereen die de Sint wil bezoeken en te zorgen dat niemand erg lang hoeft te wachten, gaan we weer tijdblokken maken. Op nummer volgorde krijg je toegang tot de zaal waar Sint de kinderen ontvangt. Op ๐ณ๐š๐ญ๐ž๐ซ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ— ๐ง๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ tussen 11 en 12 uur kan iedereen een nummer afhalen bij de Koutershof.

Zeg het voort, Zeg het voort!
Sinterklaas evenement facebook