(Bron/foto: ’t Smidshuis)

Goede middag Smidshuis gasten,

Graag willen Wan Wan en Su zichzelf voorstellen. Het is jullie vast niet ontgaan dat zij per 3 januari 2023 het Smidshuis gaan overnemen van Karin en Jean-Louis. Vanaf deze week tot de overdracht zullen zij mee gaan werken in het Smidshuis om onze manier van werken, gasten, collega’s etc. te leren kennen.

Hallo allemaal,

Wij zijn de familie Su bestaande uit papa Su, mama Wan Wan, zus Eva en zusje Faya.

Wij wonen nu nog in Eindhoven waar we meer dan 5 jaar een frietzaakje genaamd Dik en Lang hebben gehad in het centrum van Eindhoven. “Verse handgesneden dikke en lange frites”, was ons concept. We hebben daar met veel liefde gewerkt, maar we merkten dat de bruisende binnenstad steeds minder goed bij ons gezinsleven ging passen. We hebben afgelopen maart de zaak verkocht en zijn gaan nadenken over wat we wilden gaan doen.

Toen kwam ‘t Smidshuis op ons pad. Een mooie zaak met woonruimte in Rijsbergen. Het gemoedelijke van een dorp sprak ons ook aan.

De komende periode zullen we ons bezig houden met inwerken en verhuizen.

Het zal voor iedereen even wennen zijn. De meiden zullen hier vanaf januari naar school gaan en we hopen dat zij snel hun plekje kunnen vinden. We kijken uit naar een gezellige en voorspoedige toekomst in Rijsbergen.

Groetjes en tot snel!