(Bron/foto: Bibliotheek West-Brabant)

Bezoek het Reisloket voor informatie, advies en probeer gratis het openbaar vervoer. Bij het Reisloket kun je terecht met al je praktische vragen over het openbaar vervoer of een persoonlijk reisadvies.

Met welke bus kan ik naar mijn familie? En hoe zit dat nou eigenlijk met de OV-chipkaart? Bij het Reisloket kun je terecht met alle vragen over het openbaar vervoer. Deskundige OV-ambassadeurs nemen alle tijd om vragen te beantwoorden. Kom langs voor antwoord op praktische vragen of een persoonlijk reisadvies. Je kunt ook gratis het openbaar vervoer uitproberen.

Het Reisloket is op woensdag 23 november aanwezig in de bibliotheek in Rijsbergen. Naast de OV-ambassadeurs staat ook een chauffeur klaar om een rondleiding te geven in de hedendaagse bus. Zodat je kunt ervaren hoe comfortabel reizen met het openbaar vervoer is.

Gratis OV-chipkaart
65-plussers kunnen ook direct gratis een persoonlijke OV-chipkaart aanvragen (je bespaart € 7,50).
Neem voor het aanvragen van de OV-chipkaart je legitimatiebewijs en een pasfoto mee.

Datum:     woensdag 23 november 2022
Tijdstip:   14.00 uur – 16.30 uur
Locatie:   Bibliotheek in Rijsbergen, Koutershof 6

Toegang is gratis. Vooraf aanmelden is niet nodig.