(Bron/foto: Zundert Breed-Repair cafe)

“Goed voor het milieu en de portemonnee en nog gezellig ook!”

Op zaterdag 3 December 2022 aanstaande is het volgende Repaircafé in Pluspunt Nonnekeshof aan de Burgemeester Manderslaan. Bedenk welke zaken nu toch een keer gerepareerd moeten worden en leg ze voor aan de deskundige vrijwilligers van het Repaircafé. Het Repaircafé is een gratis toegankelijke plek om samen zaken te repareren. Van 10.00 tot 13.00 uur helpen vrijwilligers bij de reparatie van kleding, meubels, elektrische apparaten, speelgoed, fietsen en gebruiksvoorwerpen.

Iedere maand open

Het Repaircafé gaat iedere eerste zaterdag van de maand open van 10.00 tot 13.00 uur. Dus op 1 oktober, 5 november en 3 december. Locatie is Pluspunt Nonnekeshof, Nonnekeshof 5 in Zundert.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.