(Bron/foto: Jolly Jester)

𝑳𝒊𝒆𝒗𝒆 𝒇𝒆𝒆𝒔𝒕𝒗𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒆𝒏 𝒆𝒏 -𝒗𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅𝒊𝒏𝒏𝒆𝒏,

Al jaren gaan er geruchten rond over de toekomst van de Jolly Jester.
Iets waar wij tot op heden maar weinig aandacht aan hebben gegeven. Echter zijn we nu op het moment aangekomen, dat we hier wel graag kort bij stil willen staan.
Al een aantal jaren wordt namelijk geroepen dat ons Feestcafé “Jolly Jester” te koop zou staan.

Inderdaad, wij worden ook een dagje ouder maar doen het nog steeds met veel liefde en alle plezier. Dat de Jolly Jester te koop staat is tot op heden dan ook niet waar. Maar daar komt binnenkort wel verandering in.

Begin 2023 gaan we de Jolly Jester te koop zetten. Betekent dit dan dat we snel afscheid moeten nemen? Nee, waarschijnlijk niet. Een feestcafé verkopen duurt namelijk wel even (misschien wel een paar jaar) want wij verkopen het niet aan iedereen.
Wij willen namelijk echt leuke mensen zoeken die ons fantastische feestcafé willen voortzetten.

Maar zoals hierboven al aangegeven, zijn jullie voorlopig nog niet van ons af.
Het is onze wens om dit laatste hoofdstuk van dit geweldige boek, samen met jullie af te sluiten. Dit doen we door de leukste evenementen te organiseren voor jong en oud. Hieronder vinden jullie onze planning.

We hopen jullie allemaal te zien