(Bron/foto: Theater Zundert)

Theater Zundert heeft het voornemen om de klassieke concerten in het van Gogh kerkje, weer nieuw leven in te blazen. Op zaterdag 17 december starten we met s’OTTO voces met het optreden:

Licht in het donker? Kerstmuziek uit alle windstreken”

In een tijd waarin we als mensheid het hoofd moeten bieden aan grote uitdagingen brengt s’OTTOvoces een kerstconcert dat culturen verbindt. Muziek uit alle windstreken die uitnodigt tot zelfreflectie in tijden van crises. Kunnen we vreemdelingen met open armen ontvangen? Kunnen we duurzaam en zuinig omgaan met wat de aarde biedt? Kunnen we onszelf iets ontzeggen in het belang van de groep waar we deel van uitmaken? Vragen én antwoorden die hopelijk licht in het donker laten schijnen.

Tickets en info: www.theaterzundert.nl

 Vocaal ensemble s’OTTOvoces – bestaande uit acht enthousiaste en ervaren zangers – verrast en verbindt mensen door middel van muziek. ‘We staan letterlijk dicht bij ons publiek en maken zowel oude als nieuwe vocale muziek toegankelijk.’ 

Tickets en info: www.theaterzundert.nl