(Bron/foto: gemeente Zundert)

Vandaag – zaterdag 10 december – is het de Internationale Dag van de Mensenrechten. De Verenigde Naties nam 74 jaar geleden – in 1948 – de Universele Verklaring voor de Rechten van de Mens aan. Deze rechten zijn vandaag de dag net zo actueel als toen.

Als gemeente zetten wij ons dagelijks in voor de rechten van de mens. Denk hierbij aan toegankelijkheid van openbare voorzieningen, of (lokaal) vervoer voor mensen met beperkingen. Maar ook het verstrekken van sociale of medische hulp.

Ben jij slachtoffer of getuige van discriminatie in de gemeente Zundert? Dan kun je een klacht indienen bij de gemeente. Je kunt jouw klacht per post, per e-mail, telefonisch of persoonlijk indienen/melden. Jouw klacht gaat naar de Commissie Ombudsman, waardoor de onafhankelijkheid gewaarborgd blijft.

Vorig artikelNog mooier bij danielle
Volgend artikelGouden K speld voor Marion van Bergen