(Bron/foto: Kistjestocht Galder)

Voor de derde keer een “Kistjestocht“ in Galder

Naar aanleiding van het succes van de afgelopen twee jaar gaan we weer een “Kistjestocht” in Galder organiseren. Ook dit jaar roepen we deelnemers op om van woensdag 21 tot en met 30 december een “kistje” te plaatsen in de voortuin of achter het raam. We kijken weer uit naar de sfeervolle, mooie creaties. We creëren op deze manier voor velen weer een gezellige sfeer en mooie wandeltocht rondom de feestdagen. Voor verdere informatie verwijzen we je graag door naar de pagina Kistjestocht.

Samen met het dorpshuis “De Leeuwerik” is er tevens een mooi programma opgesteld.

Zondagochtend 18 december kun je van 10.00 uur – 12.00 uur in dorpshuis de Leeuwerik ook gezellig samen een kistje versieren: Voor informatie zie Knutselochtend.

Zaterdag 24 december vanaf 18.00 uur is iedereen welkom op het dorpsplein. Een gelegenheidskoor zorgt voor de gezellige kerstsfeer. Tevens vindt er dan ook de verloting onder de deelnemers van de “Kistjestocht ”plaats. 

Drank- en versnaperingskraam bij het Dorpshuis is ingericht van 24  december 2022 tot en met 1 januari 2023. Hier is tevens een plattegrond te vinden met de deelnemende “Kistjes”. Bekijk hier alle info over de kerstkraam, zoals de openingsuren.

Speurtocht van 24 december 2022 tot en met 1 januari 2023.

Heb jij een goede speurdersneus? Dat komt goed van pas tijdens de “Kistjestocht”. Bij het Dorpshuis is namelijk een speurderskaart te verkrijgen waarbij gevraagd wordt om tijdens de “Kistjestocht” de vragen te beantwoorden. Als je je kaart hier weer inlevert, is er voor de kinderen een kleine traktatie en bovendien doet iedereen mee met de loting voor een prijsje. De uitslag wordt bekend gemaakt via deze website.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en veel knutsel- en wandelplezier!

Esther den Ronde- de Hoon (dorpshuis “DE Leeuwerik”).
Ria Goethals (initiatiefneemster “Kistjestocht“).

Website kistjestocht
Email kistjestocht